Twitter


Jaarsma & de Boer

Fan foto's (updated)


>> Foto's
Joost genoot op de Alpe d'Huez van alle enthousiaste reacties die hij kreeg van honderden Nederlanders. Een aantal fans moedigde hem niet alleen toe, maar zag ook nog kans om een foto te maken. Zij stuurden deze foto's in en die zijn vanaf nu te bezichtigen in een speciaal fotoalbum met foto's van en voor de fans. Heb jij ook mooie foto's gemaakt van Joost? Tijdens de Tour de France, de criteriums, klassiekers? Stuur ze in en maak aan het eind van het seizoen kans op een leuke verrassing! Zie de contactpagina voor het mailadres.

Update: al meerdere fans hebben foto's in gezonden, dat is super! Blijf ze sturen, Joost heeft een hele leuke verrassing klaarliggen voor de mooiste inzending!

Dank voor jullie foto's! Davey Helmonds, Mike Budde, Eline Gremmen, @jorryt, Theo Berkhof, John Louman, Ronald Krijnen, Jan Suijkerbuijk, Nicole Peters, Wil van de Bosch, Gert-Jan Warrink, Carola Evers, @Jenniestweets,Patrick Burger, Luc Broeckaert, Ron Jonker, Marco Smit, Marcel de Vreeden, Peter Routers, Wijgert Ijlst, Marc Holzman, Martino Noortman, Patrick Burger, Sonny Hulsman, Davey Helmonds, Maarten Bruil,  ...