Twitter


Jaarsma & de Boer

Meespringen, 4e etappe Qatar


>> Foto's

Opnieuw een lastige dag in Qatar. "Met de hele dag de wind op de kant was het vanuit de start nerveus. Onze doelstelling was om iemand in de ontsnapping mee te krijgen, dus ik ben vele malen meegesprongen" verhaalt Joost vanuit Qatar. "Gelukkig zat mijn kamergenoot Wouter (Weylandt) in de goede vlucht. Hierna heb ik zo lang mogelijk onze mannen uit de wind gehouden en dat viel niet mee, de hele dag met je snufferd in de wind rijden".
Toch is Joost  optimistisch, "ik moet zeggen, het gevoel wordt al beter, ook al zie je dat niet terug in de uitslagen, haha". Voor de liefhebbers, het was een "mannelijk dagje", Joost reed 154 kilometer met 264 watt gemiddeld. Na de koers trakteerde teammanager Kim Anderson op een Italiaans etentje. Niet alleen om de tweede podiumplaats van Daniele Bennati te vieren, Kim is vandaag jarig.
Morgen de laatste etappe in Qatar, van Doha Corniche naar Sealine Beach resort. Een deel van de route gaat over het driehoekstuk van afgelopen woensdag. De etappe is 126,5 kilometer lang.

Foto's (c) Tim de Waele